Abonnementen

Heb je een vraag over onze abonnementen?

Je hebt een vraag over onze abonnementsvormen of prijzen. Wij staan je graag te woord, en leggen het je persoonlijk uit. Je kan ons op werkdagen bereiken van 9.00 tot 17.00 uur. Stel jouw uitgebreide vraag via e-mail, ons team staat voor je klaar. Ons e-mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hoe verloopt de betaling?

Op het moment dat je een abonnement wilt afnemen via Voordeeladministratie.nl, moet je geldige betaalgegevens opgeven. Hiermee geef je ons toestemming voor het incasseren van het maandbedrag per SEPA-incasso. Opzeggen kan op elk moment, zonder opzegtermijn. Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw.

Wat houdt online boekhouden bij voordeeladministratie.nl in?

Het uitgangspunt is om je boekhouding volledig en juist te hebben, waarbij de ondernemer minimale tijd kwijt is. Je administratie wordt bijgehouden in Exact Online, de nummer 1 online boekhoudsoftware van Nederland. Je levert de administratie digitaal aan en wij verwerken dit vrijwel direct in je administratie. Je scant de factuur en stuurt het via de app, website of mail naar ons en wij zorgen voor de rest. De fiscale aangiften worden je aangeboden voor akkoord. Pas na jouw akkoord worden deze ingediend. Via je account heb je realtime inzicht in je administratie, CRM en aangiften.

Verzorgt voordeeladministratie.nl mijn belastingaangiften?

Ja, onze adviseurs verzorgen standaard per kwartaal de BTW-aangifte voor jouw onderneming. Jaarlijks verzorgen wij de aangifte Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting. Afhankelijk van je situatie en wensen kunnen we ook de aangiften van je partner of vennoten verzorgen, hiervoor maken wij graag een zo scherp en transparant mogelijke afspraak.

Heb je nog aanvullende vragen?

Bekijk dan onze pagina met de veelgestelde vragen. Hier staan de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Wat zijn de verschillen tussen de abonnementen?

Voordeeladministratie.nl probeert het zo gemakkelijk mogelijk te maken voor de ondernemer. Daarom bieden we 4 pakketten aan, jij kiest welke pakket het best bij je past. Het verschil zit in het aantal jaarlijkse facturen. Met facturen bedoelen we alle inkoop- en verkoopfacturen bij elkaar opgeteld. Over het aantal bankafschriften en bankmutaties hoef je bij voordeeladministratie.nl niet te betalen.

Voor wie is Voordeeladministratie.nl geschikt?

Ben jij een ondernemer en wil je de administratie online geregeld hebben, dan is Voordeeladministratie.nl geschikt voor jou. Of het nou gaat om een eenmanszaak, ZZP, V.O.F. of een B.V., zolang je maar digitaal je facturen en bonnen kan aanleveren via de app, website of e-mail.

Wanneer gaat mijn abonnement in?

We vragen je bij het aanmaken van je account om akkoord te gaan met onze voorwaarden. Na akkoord te hebben gegeven gaat je abonnement in en ontvang je direct een welkomstmail. Hierin wordt aangegeven welke stappen je dient te volgen, zodat wij je administratie kunnen inrichten. Binnen enkele minuten ontvang je de inloggegevens en kan je meteen aan de slag. Jouw abonnement gaat in op de dag waarin je een account aanmaakt. Stel dat je op 15 februari je account aanmaakt, dan gaat je abonnement per 15 februari in. Je eerste abonnementsfactuur wordt dan naar rato aangemaakt.